Online ondernemen

Internet marketeers, digitale nomaden, forex companies en andere e-commerce bedrijven als online gambling ondernemers en webshops gebruiken het internet om te ondernemen. Dit geeft hen veel fiscale en juridische mogelijkheden. In principe kan het bedrijf zich overal vestigen.

Land van vestiging en bijbehorende rechtsvorm kiezen

Voordat u zich als e-commerce bedrijf, digitale nomade of internet ZZP-er in het buitenland gaat vestigen en een specifieke buitenlandse rechtsvorm gaat oprichten, wilt u eerst weten waar voor u de beste kansen liggen, zodat de stap naar het buitenland ook echt past bij uw onderneming en/of persoon.

De business coaches en fiscalisten van NoMoreTax adviseren u op maat over het digitaal ondernemen in het buitenland. Zij hebben de economische kennis en juridische expertise van de volgende werelddelen, gebieden en specifieke landen.

Belastingoptimalisatie

Malta, Cyprus en Bulgarije zijn momenteel in onze optiek de meest interessante Europese jurisdicties voor de MKB ondernemer, de vermogende particulier en online ondernemers.  Vele ondernemers en ondernemingen uit westerse landen hebben besloten zich te vestigen in één van deze populaire jurisdicities.

Dubai of de VAE is één van de interessante jurisdicties buiten Europa. Echter is er ook steeds meer migratie van westernse landen naar Qatar, Hong Kong HK en Singapore.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Onze business coaches en fiscalisten adviseren u op maat over de juiste ondernemingsvorm voor uw bedrijf in het buitenland.

Wilt u een uitgebreid vergelijkend advies over de e-commerce markt met een advies over de voor u relevante ondernemingsvormen? In dit advies gaat NoMoreTax onder meer in op de voor- en nadelen van vestiging in belastingparadijs of in een high tech hub, de mogelijke rechtsvormen die bij de plaats van vestiging passen. Naast de juridische facetten wordt er ook ruime aandacht besteed aan de fiscale aspecten en aan een langtermijn perspectief op een mogelijke groei, veranderingen in wet- en regelgeving, etc.

Onze business coaches en fiscalisten rekenen € 175,00 voor een adviestraject (exclusief BTW). Indien u besluit verdere diensten af te nemen dan krijgt u dit bedrag terug.

Helderheid en duidelijk taal gebruik, daar houden wij van. Een adviestraject van NoMoreTax bestaat uit:

 • Een consult met onze bedrijfsadviseur
 • Een adviesrapport inclusief een stappenplan voor de uitvoering van het advies
 • Een uitgebreide toelichting op het advies, zodat al uw vragen worden beantwoord

Gun uzelf de beste oplossing en bestel direct of neem contact op met een van onze bedrijfsadviseurs.

Advies rechtsvormen voor digitale ondernemers

Wilt u een uitgebreid advies over een van de volgende buitenlandse ondernemingsvormen? Neemt u dan contact op voor meer informatie.

 1. Bulgarije OOD
 2. Malta Ltd
 3. Cyprus Ltd
 4. Dubai VAE Free Zone Company
 5. Zwitserland GmbH
 6. Zweden AB
 7. Duitsland Gmbh
 8. Frankrijk Sarl
 9. Luxemburg Ltd
 10. Hong Kong Ltd

In het advies over een Buitenlandse rechtsvorm gaat NoMoreTax in op de voor- en nadelen van de gekozen rechtsvorm in relatie tot uw branche passen. Naast de juridische facetten wordt er ook ruime aandacht besteed aan de fiscale aspecten en aan een langtermijn perspectief op een mogelijke groei, veranderingen in wet- en regelgeving, etc.

Onze business coaches en fiscalisten adviseren u op maat over de juiste vestigingsland en ondernemingsvorm voor e-commerce in het buitenland. Indien u vervolgens besluit om een rechtsvorm door ons te laten oprichten, krijgt u het volledige bedrag terug.

Toepassing op internet de vestigingsplaats is bepalend voor belastingregime

NoMoreTax levert niet alleen adviezen, maar kan ook de uitvoering voor u coördineren. Kijkt u welke diensten wij kunnen bieden en vertrouw het ons toe. Wij verzorgen de oprichting en fiscale aanmelding van uw bedrijf of bedrijfsonderdeel in het buitenland en u concentreert zich op uw core business.