Internationaal ondernemen

Voor het kiezen van een internationale ondernemingsvorm heeft een ondernemer andere informatie nodig. Het maakt uit of u één specifieke markt in het buitenland wilt betreden, vanuit één land meerdere buitenlandse markten gaat bedienen of dat u al wereldwijd opereert, maar u vanwege het bedrijfsresultaat zich elders wilt vestigen.

Het is dan ook verstandig om bij het starten van een bedrijf goed na te denken over de ondernemingsvorm. De business coaches en fiscalisten van NoMoreTax zijn u hierbij graag van dienst.

Rechtsvorm kiezen

Voordat u een specifieke buitenlandse rechtsvorm gaat oprichten, wilt u eerst weten waar voor u de beste kansen liggen, zodat de stap naar het buitenland ook echt past bij uw branche/onderneming.

De business coaches en fiscalisten van NoMoreTax adviseren u op maat over het ondernemen in het buitenland. Zij hebben de economische kennis en juridische expertise van de volgende werelddelen, gebieden en specifieke landen:

Belastingoptimalisatie
Malta, Cyprus en Bulgarije zijn momenteel in onze optiek de meest interessante Europese jurisdicties voor de MKB ondernemer, de vermogende particulier en online ondernemers.  Vele ondernemers en ondernemingen uit westerse landen hebben besloten zich te vestigen in één van deze populaire jurisdicities.

Dubai of de VAE is één van de interessante jurisdicties buiten Europa. Echter is er ook steeds meer migratie van westernse landen naar Qatar, Hong Kong HK en Singapore.

Wilt u een uitgebreid vergelijkend advies over de beste mogelijkheden voor u met de meest relevante jurisdicties? In dit advies gaat NoMoreTax onder meer in op de voor- en nadelen van vestiging in of buiten de Europese Unie, de mogelijke rechtsvormen die bij de plaats van vestiging passen en persoonlijke overwegingen. Naast de juridische facetten wordt er ook ruime aandacht besteed aan de fiscale aspecten en aan een langtermijn perspectief op een mogelijke groei, veranderingen in wet- en regelgeving, etc.

Onze business coaches en fiscalisten rekenen € 175,00 voor een adviestraject (exclusief BTW). Indien u besluit verdere diensten af te nemen dan krijgt u dit bedrag terug.

Helderheid en duidelijk taal gebruik, daar houden wij van. Een adviestraject van NoMoreTax bestaat uit:

 • Een consult met onze bedrijfsadviseur
 • Een adviesrapport inclusief een stappenplan voor de uitvoering van het advies
 • Een uitgebreide toelichting op het advies, zodat al uw vragen worden beantwoord

Gun uzelf de beste oplossing en bestel direct of neem contact op met een van onze bedrijfsadviseurs.

Advies Internationale rechtsvormen

Wilt u een uitgebreid advies over een van de volgende buitenlandse ondernemingsvormen? Neemt u dan contact op voor meer informatie.

 1. Malta Ltd
 2. Cyprus Ltd
 3. Bulgarije OOD
 4. Dubai VAE Free Zone Company
 5. Duitse Gmbh Oprichten
 6. Engelse LLP oprichten (Maatschap met rechtspersoonlijkheid)
 7. Zwitserse AG oprichten
 8. Zweedse AB
 9. Luxemburg SA
 10. Hong Kong Limited

In het advies over een Buitenlandse rechtsvorm gaat NoMoreTax in op de voor- en nadelen van de gekozen rechtsvorm in relatie tot uw branche passen. Naast de juridische facetten wordt er ook ruime aandacht besteed aan de fiscale aspecten en aan een langtermijn perspectief op een mogelijke groei, veranderingen in wet- en regelgeving, etc.

Onze business coaches en fiscalisten adviseren u op maat over de juiste ondernemingsvorm voor uw bedrijf in het buitenland. Indien je vervolgens besluit om een rechtsvorm door ons te laten oprichten, krijgt u het volledige bedrag terug.

Toepassing internationaal
NoMoreTax levert niet alleen adviezen, maar kan ook de uitvoering voor u coördineren. Kijkt u welke diensten wij kunnen bieden en vertrouw het ons toe. Wij verzorgen de oprichting en fiscale aanmelding van uw bedrijf of bedrijfsonderdeel in het buitenland en u concentreert zich op uw core business.De overige Europese landen waarover wij u kunnen adviseren uw bedrijf te vestigen of uw woonplaats aan te vragen zijn
Zwitserland, Duitsland, Zweden, Verenigd Koningkrijk, Italie, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Letland, Estland, Litouwen, Polen, Isle of Man, Gibraltar en Liechtenstein.Non EU:
Rusland, Verenigde Staten, Canada, Brazilie en nog veel meer.