Holdingstructuur oprichten

Holdingstructuur oprichten
U wilt kiezen voor een holdingstructuur? Een holding bestaat uit een hiërarchie van twee of meerdere vennootschappen. Hierbij is de bedrijfsvoering ondergebracht in de hiërarchisch lagere vennootschap, veelal werkmaatschappij genoemd en de meerderheid van aandelen zijn geconcentreerd in de hiërarch1454e29a75f94d8416c7c8ae45ec5a58-300x289isch hoogste vennootschap ofwel de holding.

Het oprichten van een holding kan verschillende doelen dienen. Het kan gaan aansprakelijkheid zodat de gelden van de holding niet in het geding komt bij een faillissement van de werkmaatschappij. Ook is het een interessante om een beschermingsconstructie voor het minimaliseren van het ondernemersrisico. De BV als rechtspersoon neemt de aansprakelijkheid wel weg, maar uw vermogen dient ook te worden beschermd. Daarnaast vormen er belastingtechnische aspecten een reden voor het oprichten van een holding.

Als u wilt weten of deze ondernemingsvorm voor u de juiste keuze is, dan is het verstandig om een juridisch en fiscaal advies in te winnen bij één van de bedrijfsjuristen van NoMoreTax.nl.

NoMoreTax heeft de kennis en expertise om u te informeren over de mogelijkheden van een holding. Onze business coaches en fiscalisten rekenen € 175,00 voor een adviestraject (exclusief BTW). Indien u besluit verdere diensten af te nemen dan krijgt u dit bedrag terug.

Helderheid en duidelijk taal gebruik, daar houden wij van. Een adviestraject van NoMoreTax bestaat uit:

  • Een consult met onze bedrijfsadviseur
  • Een adviesrapport inclusief een stappenplan voor de uitvoering van het advies
  • Een uitgebreide toelichting op het advies, zodat al uw vragen worden beantwoord

Gun uzelf de beste oplossing en bestel direct of neem contact op met een van onze bedrijfsadviseurs. Wij begeleiden u volledig in het adviestraject voorafgaand aan oprichting.

Indien u bij de uitvoering van het advies ook begeleid wilt worden, kijkt u dan welke diensten NoMoreTax u kan bieden.