Commanditaire vennootschap (CV)

U wilt kiezen voor een commanditaire vennootschap? Als u samen met een compagnon een bedrijf gaat beginnen, is de CV één van de mogelijke ondernemingsvormen. In het bijzonder als deze compagnon de rol van investeerder heeft in de samenwerking. Echter, als u zeker wilt zijn dat deze ondernemingsvorm ook de juiste keuze is voor u en uw compagnon, dan is het verstandig om een juridisch en fiscaal advies in te winnen bij één van de bedrijfsjuristen van NoMoreTax.nl.

Het komt vaker voor dat een ondernemers niet altijd beseffen hoe mogelijke ondernemersrisico’s en de invloed die dat kan hebben op hun privésfeer. NoMoreTax heeft de kennis en expertise om u en uw compagnon te informeren over dergelijke risico’s en –belangrijker– wat u en uw compagnon er aan kunnen doen om het te voorkomen.

Onze business coaches en fiscalisten rekenen € 175,00 voor een adviestraject (exclusief BTW). Indien u besluit verdere diensten af te nemen dan krijgt u dit bedrag terug.

Helderheid en duidelijk taal gebruik, daar houden wij van. Een adviestraject van NoMoreTax bestaat uit:

  • Een consult met onze bedrijfsadviseur
  • Een adviesrapport inclusief een stappenplan voor de uitvoering van het advies
  • Een uitgebreide toelichting op het advies, zodat al uw vragen worden beantwoord

Gun uzelf de beste oplossing en bestel direct of neem contact op met een van onze bedrijfsadviseurs. Wij begeleiden u volledig in het adviestraject voorafgaand aan oprichting.

Indien u bij de uitvoering van het advies ook begeleid wilt worden, kijkt u dan welke diensten NoMoreTax u kan bieden.