Besloten Vennootschap (BV)

U wilt ervoor kiezen om een Besloten Vennootschap op te richten? De BV of Flex BV  is een ondernemersvorm met rechtspersoonlijkheid. Dit levert u tal van voordelen op, onder meer met betrekking tot het verschaffen van bedrijfskapitaal, het doen van investeringen, het aangaan van verplichtingen en uw persoonlijke aansprakelijkheid. Echter, als u zeker wilt zijn dat de BV als ondernemingsvorm ook de juiste keuze is voor u, of hoe u deze het beste zou kunnen structureren, dan is het verstandig om een juridisch en fiscaal advies in te winnen bij één van de bedrijfsjuristen van NoMoreTax.nl.

Een BV heeft natuurlijk ook verplichtingen. Het komt vaker voor dat een drukke ondernemer niet altijd de mogelijke ondernemersrisico’s die daaruit kunnen voortvloeien. NoMoreTax heeft de kennis en expertise om u te informeren over dergelijke risico’s voor uw bedrijfsvoering en –belangrijker– wat u er aan kunt doen om het te voorkomen.

Onze business coaches en fiscalisten rekenen € 175,00 voor een adviestraject (exclusief BTW). Indien u besluit verdere diensten af te nemen dan krijgt u dit bedrag terug.

Helderheid en duidelijk taal gebruik, daar houden wij van. Een adviestraject van NoMoreTax bestaat uit:

  • Een consult met onze bedrijfsadviseur
  • Een adviesrapport inclusief een stappenplan voor de uitvoering van het advies
  • Een uitgebreide toelichting op het advies, zodat al uw vragen worden beantwoord

Gun uzelf de beste oplossing en bestel direct of neem contact op met een van onze bedrijfsadviseurs. Wij begeleiden u volledig in het adviestraject voorafgaand aan oprichting.

Indien u bij de uitvoering van het advies ook begeleid wilt worden, kijkt u dan welke diensten NoMoreTax u kan bieden.