Biedt effectieve en hoogwaardige zakelijke dienstverlening door jarenlange ervaring.

Nomoretax is een zakelijke dienstverlener met een specialisatie in nationale en internationale belastingoptimalisatie. De Nomoretax groep bestaat uit een samenwerking tussen verscheidene (inter)nationale belastingadviseurs, accountants en juristen die besloten om nauw samen te werken om u te voorzien van de best mogelijke service.

Nomoretax staat aan uw zijde om te helpen uw ondernemersdromen te realiseren. Met een solide internationaal netwerk en jarenlange ervaring zijn wij uw toegangspoort tot Europa en daarbuiten. Wij helpen u nieuwe markten te veroveren en we maken het internationale bedrijfsleven aangenaam en fiscaal aantrekkelijk.

Wat we doen
Wij geven advies, informatie en uitstekende begeleiding voor het opzetten van een bedrijf of een bedrijfsstructuur in het buitenland. Wij kunnen helpen met de locatie, rechtsvorm, investeringen, juridische zaken, immigratie en alle overige zaken. Alle aspecten worden meegenomen in onze dienstverlening. Door onze ervaring en deskundigheid weten wij het traject het beste te nemen, evenals om de valkuilen heen te navigeren.

Terwijl wij constant onze dienstverlening en partnerlocaties aan het uitbreiden zijn is onze huidige focus voor onze dienstverlening echter gericht op Nederland, Malta, Hong Kong, Dubai (VAE), De Verenigde staten, Bulgarije en Cyprus.

Onze (private) bankpartners zijn onder andere gevestigd in Nederland, Zwitserland, Luxemburg, Liechtenstein tot aan Dubai (VAE). Ook kunnen wij u helpen met bankrekeningen in offshore jurisdicties.  Wij assisteren met persoonlijke rekeningen, zakelijke rekeningen en private banking.

Tax matters. Less is more.

Melvin van Esch

Kortom, Intercompany solutions staat voor:

  • Advies en begeleiding bij vestiging, opening bankrekening en fiscale kwesties in Europa, Dubai (VAE) en overige fiscaal gunstige jurisdicties.
  • Hulp met de immigratie procedures.
  • Het opzetten van een bedrijfsstructuur die optimaal is voor u.
  • Diensten gericht op het vergemakkelijken van het internationaal zakendoen; het opzetten van rechtspersonen, woonplaats diensten, aanvragen fiscaal nummer, openen bankrekening en secretariële ondersteuning. Etc.
  • Meer omzet dankzij advies over marketing strategie en implementatie.
  • Het leggen van contacten met potentiële klanten in nieuwe afzetmarkten.
  • Het structureren van de totale boekhouding.

 Of het nu gaat om het opzetten van een internationale zakelijke of bedrijfsstructuur. Onze expertise omvat: de offshore-industrie, e-commerce, affiliate marketing, import en export, intellectuele eigendom en onroerende goederen. Daarbij kijken we altijd door de ogen van de ondernemer. Wij werken pragmatisch, deskundig en gericht op een oplossing.

We doen het samen

Dankzij de internationale samenwerking, hebben we een waardevol netwerk van accountants en financieel adviseurs in vrijwel ieder van gerenommeerde financiële centra van de wereld. Wij werken met meer dan 50 fiscalisten, accountants, advocaten en administratieve medewerkers.